Балканкар ЗАРЯ АД.
гр. Павликени, п.к. 5200
ул. Тошо Кътев 1
тел: 0610/52501
факс: 0610/52603
[email protected]

ИНВЕСТИТОРИ
Начало За нас Продукти Инвеститори Downloads Контакти
Капитал и акции  
Органи на управление
Структура на капитала
Финансови отчети  
Новини

Архив новини 2009

Архив новини 2008


Архив новини 2007


Архив новини 2006

26 Октомври 2010 г.
Договор за встъпване в дълг

 

   На основание чл. 101 от Закона за задълженията и договорите, между „Алианц Банк България” АД в качеството и на Банка – довереник на облигационерите от една страна и

„Балканкар ЗАРЯ”АД в качеството му на Емитент от друга страна и

„Балканкар РУЕН”АД в качеството му на Поемател от трета страна,
 
бе сключен договор за встъпване в дълг, с който :
1. Поемателят встъпва като съдлъжник на Емитента в задълженията му към облигационерите, произтичащи от емитиран облигационен заем с емитент „Балканкар ЗАРЯ”АД., вследствие на което:   
2.  Поемателят приема да изпълни задълженията, в които встъпва като съдлъжник.
3. Емитентът не се освобождава от задълженията си към облигационерите и Банката, произтичащи от облигационния заем и отговаря за тези задължения солидарно с поемателя.
4. Банката е съгласна Поемателят да встъпи като солидарен съдължник в задълженията на емитента към нея, произтичащи от облигационния заем.
5. Обезпеченията по договор за изпълнение на функцията „Довереник на облигационерите” и Договор за учредяване на особен залог върху вземане по реда на Закона за особените залози, вписан в ЦРОЗ, се запазват и след встъпването на поемателя в дълга.
 

Връзки

X3-news


www.investor.bg

Балканкар ЗАРЯ АД е единственото специализирано българско предприятие за производство на стоманени колела и джанти. Дружеството се ползва с отлична международна репутация като първокласен доставчик на колела и джанти за водещи компании – производители на кари и гумопроизводители, а също така и като доставчик на колела за резервни части. Новини и информация за компанията са на разположение на адрес www.balkancarzarya.com

ZARYA, ZARJA, ЗАРЯ, Balkancar ZARYA, Moving forward и логото на Балканкар ЗАРЯ са регистрирани търговски марки или марки на Балканкар ЗАРЯ АД и/или на филиалите на компанията в Република България и в известен брой други страни. Всички останали търговски марки споменати в тази публикация са притежание на техните съответни собственици. Използването на думата партньори не означава партньорска връзка между Балканкар ЗАРЯ и друга компания. Този документ е обществена информация, разпространена за Балканкар ЗАРЯ.

За повече информация, моля свържете се с:
г-н П. Пенчев
Директор за връзки с инвеститорите
Балканкар ЗАРЯ АД
тел .: +359 610/52501 в.110
[email protected]



 

Уведомление