Балканкар ЗАРЯ АД.
гр. Павликени, п.к. 5200
ул. Тошо Кътев 1
тел: 0610/52501
факс: 0610/52603
[email protected]

ИНВЕСТИТОРИ
Начало За нас Продукти Инвеститори Downloads Контакти
Капитал и акции  
Органи на управление
Структура на капитала
Финансови отчети  
Новини


Архив новини 2006

Април, 2007
SAP “All-in-One” решение за машиностроенето в Балканкар Заря АД
Първи клиент на Си Ен Ти България Консултинг

За Балканкар Заря, като проспериращ производител, гъвкавостта и качеството на доставка са ключови изисквания и по-специално за експортно ориентирания бизнес. Г-н Стоян Стоев - председател на Борда на директорите казва: „В нашия бизнес, да можеш да комуникираш директно с всички отдели и да отговаряш бързо на нуждите на клиентите е от жизнена важност. Затова „All-in-One“ решението на Си Ен Ти за машиностроенето е най-доброто решение за нас".

“Какви са основните преимущества за нас? „All-in-One“ решението на Си Ен Ти за машиностроенето е предварително конфигурирано SAP ERP решение, което включва най-добрия практически опит от проектите на Си Ен Ти в този бранш. Спестяване на време и разходи за дейности, чрез пълна интеграция на всички бизнес процеси в продажбите, производството, логистиката, качествения контрол и счетоводството. „Точно от това имаме нужда “. Г-н Стоян Стоев продължава така: „Интегрираната система гарантира автоматична промяна на всички необходими данни и графици, подробно документиране, контролиране и отчитане на разходите в реално време.“ Това бе базата, за да вземем нашето решение.

На 13-ти април 2007 партньорството между Балканкар Заря АД и Си Ен Ти България Консултинг ООД бе скрепено с подписване на договор. Проектът, който трябва да започне в началото на месец май е част от инвестиционната стратегия на Балканкар Заря АД в информационни технологии за осигуряване на най-високо ниво на обслужване на клиентите и осигуряване на преимущества за всички заинтересовани.

Г-н Щефен Карпински, Управител на CNT International Consulting приветства първия клиент в България. Консултантският екип в София е добре подготвен и готов да започне проекта с подкрепата на опитните консултанти на CNT Management Consulting в Австрия.

Балканкар ЗАРЯ АД е единственото специализирано българско предприятие за производство на стоманени колела и джанти. Дружеството се ползва с отлична международна репутация като първокласен доставчик на колела и джанти за водещи компании – производители на кари и гумопроизводители, а също така и като доставчик на колела за резервни части. Новини и информация за компанията са на разположение на адрес www.balkancarzarya.com

ZARYA, ZARJA, ЗАРЯ, Balkancar ZARYA, Moving forward и логото на Балканкар ЗАРЯ са регистрирани търговски марки или марки на Балканкар ЗАРЯ АД и/или на филиалите на компанията в Република България и в известен брой други страни. Всички останали търговски марки споменати в тази публикация са притежание на техните съответни собственици. Използването на думата партньори не означава партньорска връзка между Балканкар ЗАРЯ и друга компания. Този документ е обществена информация, разпространена за Балканкар ЗАРЯ.

За повече информация, моля свържете се с:
г-н П. Пенчев
Директор за връзки с инвеститорите
Балканкар ЗАРЯ АД
тел .: +359 610/52501 в.111
[email protected]



pdf Съобщение за пресата