s
 

Балканкар ЗАРЯ АД.
гр. Павликени, п.к. 5200
ул. Тошо Кътев 1
тел: 0610/52501
факс: 0610/52603
[email protected]

ИНВЕСТИТОРИ
Начало За нас Продукти Инвеститори Downloads Контакти
Капитал и акции  
Органи на управление
Структура на капитала
Финансови отчети  
Новини


Архив новини 2006

13 Юли, 2007
Балканкар ЗАРЯ АД с решение за вторично публично предлагане на първата си емисия облигации

В БФБ-София АД е постъпила следната информация от В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Балканкар ЗАРЯ АД /ZARYA/:

На проведено заседание на Съвета на директорите на Балканкар Заря - Павликени по протокол от 13.07.2007 год. са взети следните решения:

1. На основание чл. 16, ал. 1 от Наредба № 2/17.09.2003 г. на КФН и съгласно решение на Съвета на директорите от 20.06.2007 год. за издаване на облигации, приема Проспект за допускане до търговия на регулиран пазар (вторично публично предлагане) на емисия от 5 500 облигации на Балканкар ЗАРЯ, с обща номинална и емисионна стойност в размер на 5 500 000 евро, и с присвоен ISIN код: BG2100015077, състоящ се от резюме, регистрационен документ и документ за предлаганите ценни книжа; Комплект документи - приложения към заявлението за потвърждаване на проспекта за и за регистрация в КФН на емисията облигации на дружеството с цел търговия на регулиран пазар на ценни книжа (вторично публично предлагане).

2. Овластява Изпълнителния директор и Прокуриста на дружеството (заедно и поотделно) да подготвят и подадат необходимите документи за потвърждаване на Проспекта от КФН, както и за вписване на емисията облигации в регистъра на КФН и за приемане за търговия на Българска фондова борса - София АД.


Балканкар ЗАРЯ АД е единственото специализирано българско предприятие за производство на стоманени колела и джанти. Дружеството се ползва с отлична международна репутация като първокласен доставчик на колела и джанти за водещи компании – производители на кари и гумопроизводители, а също така и като доставчик на колела за резервни части. Новини и информация за компанията са на разположение на адрес www.balkancarzarya.com

ZARYA, ZARJA, ЗАРЯ, Balkancar ZARYA, Moving forward и логото на Балканкар ЗАРЯ са регистрирани търговски марки или марки на Балканкар ЗАРЯ АД и/или на филиалите на компанията в Република България и в известен брой други страни. Всички останали търговски марки споменати в тази публикация са притежание на техните съответни собственици. Използването на думата партньори не означава партньорска връзка между Балканкар ЗАРЯ и друга компания. Този документ е обществена информация, разпространена за Балканкар ЗАРЯ.

За повече информация, моля свържете се с:
г-н П. Пенчев
Директор за връзки с инвеститорите
Балканкар ЗАРЯ АД
тел .: +359 610/52501 в.111
[email protected]



pdf Съобщение за пресата