Балканкар ЗАРЯ АД.
гр. Павликени, п.к. 5200
ул. Тошо Кътев 1
тел: 0610/52501
факс: 0610/52603
[email protected]

ИНВЕСТИТОРИ
Начало За нас Продукти Инвеститори Downloads Контакти
Капитал и акции  
Органи на управление
Структура на капитала
Финансови отчети  
Новини


Архив новини 2006


Август, 2006
Балканкар ЗАРЯ получи сертификат DIN EN 729-2 от TUV Rheinland Group

Балканкар ЗАРЯ, единственият български производител на стоманени колела и джанти получи сертификат DIN EN 729-2 (нов EN 3834-2) от TUV Rheinland InterCert. TUV Rheinland InterCer е член на TUV Rheinland Holding AG, една от най-старите и влиятелни организации за сертификация и технически надзор в Европа и света.

Сертифицирането на Балканкар ЗАРЯ по EN 729 доказва, че заводът разполага с внедрена система за контрол на качеството и квалифициран персонал за изпълнение на заваръчни процеси и сродни операции.

Сертификатът има номер: 01 DIN EN 729 122 06 3111. Валиден е до юни 2009 година.

TUV Rheinland Group е водеща международна организация за сертификация и технически надзор. Нейно мото е постоянното усъвършенстване на сигурността и качеството. Седалището на организацията се намира в Кьолн, Германия.

Бихме искали да използваме тази възможност, за да благодарим на целия персонал, чиято подкрепа и съдействие, допринесоха за успешното приключване на одита. Въз основа на този сертификат, Балканкар ЗАРЯ дава гаранция на клиентите си, че разполага с висококвалифициран персонал от специалисти и необходимата техника и оборудване за прилагането на подходящите процеси, с оглед на конкретните изисквания и желания на нашите партньори и клиенти.

Балканкар ЗАРЯ АД е единственото специализирано българско предприятие за производство на стоманени колела и джанти. Дружеството се ползва с отлична международна репутация като първокласен доставчик на колела и джанти за водещи компании – производители на кари и гумопроизводители, а също така и като доставчик на колела за резервни части. Новини и информация за компанията са на разположение на адрес www.balkancarzarya.com

ZARYA, ZARJA, ЗАРЯ, Balkancar ZARYA, Moving forward и логото на Балканкар ЗАРЯ са регистрирани търговски марки или марки на Балканкар ЗАРЯ АД и/или на филиалите на компанията в Република България и в известен брой други страни. Всички останали търговски марки споменати в тази публикация са притежание на техните съответни собственици. Използването на думата партньори не означава партньорска връзка между Балканкар ЗАРЯ и друга компания. Този документ е обществена информация, разпространена за Балканкар ЗАРЯ.

За повече информация, моля свържете се с:
г-н Х. Харитонов
Директор за връзки с инвеститорите
Балканкар ЗАРЯ АД
тел .: +359 610/52501 в.121
[email protected]



pdf Съобщение за пресата

 

Разпечати