Балканкар ЗАРЯ АД.
гр. Павликени, п.к. 5200
ул. Тошо Кътев 1
тел: 0610/52501
факс: 0610/52603
[email protected]

ПРОДУКТИ
Начало За нас Продукти Инвеститори Downloads Контакти

Понятия  
Колела
Производствен процес

Балканкар ЗАРЯ АД гр. Павликени произвежда стоманени дискови колела и джанти за кари, ремаркета, селскостопански машини и леки автомобили.

Основната дейност на дружеството е производство е на индустриални колела за първо вграждане при електрокари, мотокари, високоповдигачи и нискотоварачи, влекачи, колички и други видове индустриални транспортни средства. Обхваната е цялата размерна гама – по ширина от 3" до 9,75" и по диаметър от 8" до 15".

Конструкцията на джантите (четирикомпонентни и трикомпонентни) позволява монтаж както на пневматични гуми, така и на супереластични и супереластични тип SIT-CONTINENTAL (монтаж на гума без пръстени на колелото).

Продуктите с марката на Балканкар ЗАРЯ са в съответствие с изискванията на международните стандарти DIN, E.T.R.T.O. (Европейска техническа организация за джанти и гуми), T.R.A. (Асоциация за джанти и гуми в Америка) и се изработват с висококачествени материали и суровини - от стоманения лист до нанасянето на боя и покритие, като специално внимание се отделя при контрола на критични операции в процеса на заваряване.

Балканкар ЗАРЯ е с акредитиран сертификационен одит от страна на LLoyd's Register Quality Assurance съобразно изискванията за международния стандарт ISO 9001:2000.
сертификат ISO 9001:2000Разпечати